(AGD) Ağrı Şubesi basın açıklaması.

Ağrı Anadolu Gençlik Derneği?nden İsrail?e Kınama

14 Mart 2012 Çarşamba 21:31
(AGD) Ağrı Şubesi  basın açıklaması.

Birkaç gündür havadan ve karadan Filistin?in Gazze Şeridi?ni bombalayan İsrail, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ağrı Şubesi tarafından bir basın açıklaması yapılarak kınandı.

Ağrı Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkan?ı Mehmet Şafi Erim tarafından yapılan açıklama?da şunlar belirtildi;

?Irkçı emperyalistlerin elebaşı İsrail, ABD?den aldığı destekle cinayetlerinde sınır tanımıyor. Filistin? de zulüm tüm hızıyla devam ediyor. Daha Kudüs?te, Gazze ? de, uluslararası kara sularında uyguladığı zorbalığın; fosfor bombalarının, Mavi Marmara?nın, savaş ve insanlık suçlarının hesabını vermeyen İsrail yeni bir saldırıya daha girişti.

İnsanlığın huzur ve barış üzerinde adeta habis ur gibi oturan Siyonist İsrail,bir kaç gündür havadan ve karadan Filistinli kardeşlerimizin üzerine bombalar yağdırıyor.Bölgeden gelen haberlere göre Siyonist işgal güçlerinin Cuma günü ikindi saatlerinden bu yana Gazze Şeridi?ne düzenlediği saldırılarda 18 Filistinli kardeşlerimiz şehit olurken,30?dan fazla kişi de yaralanmıştır.

Filistin davası, İslam ümmetinin ortak davasıdır. Gazze? de yapılan saldırı ve işlenen cinayetler İslam dünyası için önemli bir tehdittir. İslam dünyasındaki tüm müminler, mümkün olan her şekilde Gazze?li savunmasız kadın, erkek ve çocukları savunmakla yükümlüdür. Gün Filistinli kardeşlerimizle olma günüdür. Gün Filistin?in onurunu muhafaza etme günüdür. Filistin?imizi yok etmeye çalışan Siyonistler ve onların uluslararası destekçileri çok iyi bilmeliler ki bizler var olduğumuz müddetçe Filistin?i yok edemeyeceklerdir.

Öncelikle şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah?tan rahmet, yaralılara şifa ve Filistinli mücahitlere güç niyaz ediyoruz. Ümmetin ve Filistinli mücahit kardeşlerimizin başı sağ olsun. Filistinli kardeşlerimizi tüm yüreğimizle destekliyor ve bütün İslam ümmetini Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya çağırıyoruz? dedi