BASIN AÇIKLAMASI

Ağrı Valiliği Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması

25 Eylül 2010 Cumartesi 14:13
BASIN AÇIKLAMASI

Uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğümüz görevlerince yapılan çalışmalar neticesinde; M.A. Y. isimli şahsın, Van ilinden temin ettiği uyuşturucuyu şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs firmasında yolcu olarak 23.09.2010 günü ağrı şehir merkezine getireceğinin öğrenilmesi üzerine,
        M.A. Y isimli şahıs ilimiz ceza evi kavşağında bir otobüsün bagajında seyahat ederken yakalanmıştır. Bahse konu şahsın üst aramasında bacaklarının arasında ve karın kısmında ayrı ayrı koli bandına sarılı 2 paket içerisinde daralı ağırlığı 1290 gram gelen uyuşturucu esrar olduğu değerlendirilen maddeler ele geçirilmiş, ayrıca ikamet adresinde yapılan aramada 39 gram gelen, 10 adet fişek tabir edilen satışa hazır paketlerde toz esrar olduğu sanılan maddeler ele ele geçirilmiştir.

Olayda ilgili olarak M.AY ve T.A isimli şahıs yakalanarak haklarında ?uyuşturucu madde ticareti yapmak? suçundan düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte cumhuriyet başsavcılığına sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemece, T.A adli kontrol uygulaması ile serbest bırakılmış, M.A. Y ise tutuklanmıştır.

Bir insanlık suçu olan uyuşturucu madde kaçakcılığı ile mücadele konusundaki çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna duyurulur.       25.09.2010

AĞRI VALİLİĞİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Anahtar Kelimeler: BASIN AÇIKLAMASI

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

• Ad Soyad:

• Yorum:

@name x

• UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.