ÇGD Ağrı Şubesi Basın Açıklaması?

28 Ağustos 2010 Cumartesi 17:29
ÇGD Ağrı Şubesi Basın Açıklaması?

BASINA VE KAMUOYUNA...

Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şubesi olarak Yönetim Kurulu üyemiz hakkında, Ak Parti Milletvekili Cemal Kaya?nın televizyonu olarak bilinen ve internet sitelerinde yer alan ?Bu sağlık memurunu kim koruyor? başlıklı haberlerle ilgili kamuoyunu bilgilendirme kararına vardık. Cemiyetimizin kuruluş amacının basın adına yapılan vurgun ve talanları önlemek olduğu kamuoyu tarafından açıkça bilinmektedir. İnsanları karalayarak tekelleşmiş bir basın camiası oluşturma çabasında olan ve kendi menfaatlerine hizmet etmediği için KANAL 04 tarafından açıkça hedef alınıp, karalanan üyemiz Ufuk Balkis?e yönelik suçlamalar hem çirkindir hem de iftiradan ibarettir. Bu şahısların Ufuk Balkis nezninde cemiyetimize saldırdıkları da gün ışığı gibi ortadadır. Sayın Balkis aleyhinde günlerdir haber yapan bu cenahı kınıyor. İddia ettikleri şeyleri acilen ispatlamalarını istiyoruz. Murathan Sağlık Ocağındaki görevi bitmesine rağmen sanki hala orada çalışıyormuş gibi yansıtılan sayın Balkis?e yönelik suçlamaların maksadını aştığı ve haberlerin kasıtlı yapıldığı ortadadır. Kaldı ki gizli kamera görüntüsü alarak sağlık ocağındaki çalışanları sanki suçluymuş gibi lanse eden ve toplumda infial uyandıran bu şahısların derhal ?özel hayata müdahale suçundan? yargılanmaları gerekmektedir. Bu şahıslar sadece kurumlarda görevli personellere değil, tekel olmanın verdiği cesaretle bir çok kurum amirine de saldırmaktadır. Nitekim, Ufuk Balkis?le ilgili yalan ve iftira dolu haberlerin yayınlandığı günlerde KANAL 04 ekibi yine yalan ve iftira dolu bir başka haber yaparak, Ağrı Şehir Stadyumunun kaçak elektrik kullandığını iddia etmiştir. Bu mesnetsiz iddialar bugün TEDAŞ Müdürü tarafından yalanlanmış ve stadyumun kaçak elektrik kullanmadığı anlaşılmıştır. Bu haberleri yapan şahısların da stadyumda rant elde etmek isteyen grubun içerisinde olup olmadığı da cemiyetimiz tarafından merak edilmektedir. Şimdi Cumhuriyet Başsavcılarımızı göreve davet ediyor ve bu yazı aracılığıyla 32 üyemiz adına, KANAL 04 televizyonu hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.

ÇAĞDAŞ GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

• Ad Soyad:

• Yorum:

@name x

• UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.