B HDP de Kavga Büyüyor
Hdp genel merkezinin Ağrı Belediye Başkanlığı için Abdurrahman doğar ve Yeliz Karaaslan isimlerinde karar kılması sonrası Ağrı HDP VE DBP teşkilatlarından istifa sinyali geldi.
Diyadin Belediye Başkan Adayı Hazal Aras’ın adaylıktan çekilmesi ile gün yüzüne çıkan çekişmede HDP il teşkilatları ve HDP genel merkezi arasında pazarlıklar devam ediyor.
HDP Ağrı teşkilatları Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için Hazal Aras ve Yılmaz Üzeyiroğlu isimlerinde ısrarcı tutumunu korurken genel merkezin nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.
Ağrı da teşkilatların genel merkezin kendi adayları noktasında dayatması durumunda HDP İl teşkilatlarının istifaya hazırlandıklarıda gelen bilgiler arasında.
HDP de sürtüşmelerden yaşanan pazarlığın pazartesi gününe kadar son bulması beklenirken Abdurrahman Doğar’ın çekilmemesi durumunda il teşkilatının istifasını açıklaması bekleniyor.
kaynal:wwww.agri04haber.con
Yorumlar